BİTLİS GÜROYMAK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 DÖNEMİ 1. TEOG DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavının 2014-2015 Eğitim-Öğretim döneminde gerçekleştirilen ilk bölümünün değerlendirme toplantısı okul müdürlerimizin katılımıyla Kaymakamlık konferans salonunda gerçekleşti.
2014-2015 DÖNEMİ 1. TEOG DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

    2013 ve 2014 yılında geçekleşen TEOG sınav sonuç verilerinin de yer aldığı tablolarla değerlendirildiği toplantıya İlçe Kaymakamımız Sn. Çağlayan KAYA başkanlık yaptı. Ortaokul müdürlerimiz, okullarında 8. sınıflarda öğrenim gören öğrencilerinin sınav başarıları konusunda değerlendirmelerde bulundular. Kaymakamımız Sn. Çağlayan Kaya toplantıda şunları söyledi:

    Sınav başarılarının arttırılması hususunda siz okul müdürlerimizin elinizden gelen çabayı harcadığınızı düşünmekteyim. Geçmiş yıllara kıyasla bu sene ders ortalamaları düşük gelen okullarımızda müdürlerimizin başarının düşmesindeki nedenleri tespit edip önlem almaları gerekmektedir. Bu konuda Kaymakamlık olarak maddi ve manevi olarak üzerimize düşeni derhal yapmak için hazırız. Sizler yeter ki bizlere sorunlarınızı iletiniz, bizler de imkânlarımız ölçüsünde sizlere yardımcı olalım.

    Elbette her meslek gurubunda olduğu gibi, insan yetiştirme gibi ulvi bir görevini üstlenmiş öğrenmelerimiz ve siz okul idarecilerimizin daha fazla özveride bulunmanız gerekiyor. Öğrencilerimizin bugünü ve geleceği için harcadığınız bu emeğin karşılığı hiçbir değerle ölçülemez. Biliyorsunuz, eğitimde kaliteyi arttırmak için eğitimin üç mihenk taşı olan öğrenci, öğretmen ve veli’yi kaynaştırmak amacıyla “Bir Fincan Kahve" projesini geliştirdik. Günlük belirli süre içerisinde okullarındaki sınıflarda eğitim gören öğrencilerimizin evdeki ortamının bilinmesi ve öğretmenin bu kıstaslarla gerekli tedbirleri almasını çok önemsiyoruz. Sizler bizim merkez, belde ve köylerdeki elimiz ve ayağımızsınız. Birebir görüştüğünüz velilerimizin var olan sorunlarını bizlere iletebilirsiniz. Sosyal Yardımlaşma Vakfımız vasıtasıyla dertlerine deva olmaya çalışalım. Sizler de her türlü sorunlarınız için bana ulaşabilirsiniz, bu konuda kesinlikle çekingen kalmayınız. Bizim işimiz sorunlara çözüm üretmek. Dedi.

    Toplantıya Kaymakamımız Sn. Çağlayan KAYA, Milli Eğitim Müdürümüz Emrullah SABAZ, Şube Müdürlerimiz Serdar ERGÜN ve Ali ÇELİK, Halk Eğitim Müdürümüz Bahayettin TÖR ile birlikte Okul Müdürlerimiz katıldı.

 

Toplantıdan Kareler 



TEOG Değerlendirme ToplantısıTEOG Değerlendirme ToplantısıTEOG Değerlendirme ToplantısıTEOG Değerlendirme ToplantısıTEOG Değerlendirme ToplantısıTEOG Değerlendirme ToplantısıTEOG Değerlendirme ToplantısıTEOG Değerlendirme ToplantısıTEOG Değerlendirme Toplantısı







 





Hükümet Konağı Muş Cad. Kat2 Güroymak / BİTLİS - 0 434 511 23 20

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.